BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

19.12.09

Tinta Sang Peri Jem... ermmm alahai


Aduhai malasnyer sang peri kali ni nak menyentuh pena pun... tak tau la kenapa... tu la, ikut plan asal, laman ini start 1 january tahun depan di buka pada umum... termaklum lah dengan kesibukan sang peri menulis di laman tersohor yang banyak peminat di blog sastera tu (www.riesnazasly.blogspot.com)... di tambah lak dengan rutin menulis yang tak habis2... dah namanya free writer kan... kejenyer menulis jer la...

Sang peri nengok gak sahabat2 yang lain tu... diorang pun pemalas gak... terutamanya kekanda sang peri, si linda zasly tu... blog die dah lebih seminggu berhabuk tak berjengok... malas le tu... belum nengok kekawan yang lain... ermmm aduhai...

Biler klik-klik kat email box, berlambak soalan orang dok tanyak pasal nak cantik dan jamu ari tu yang tak terjawab sampai la ni... hehehe... sang peri nih kalau dah datang penyakit pemalas memang susah... hancuss semua...

namun ku coba melakar juga untuk korang... takut korang cakap sang pari-pari kena naik langit lak gara-gara sambut hijrah... sabor jer



jumpa lagi
miss u

2 ulasan:

Ridh-One berkata...

ehem, ehem...

jangan malas-malas kak... ternanti-nanti cerpen baru akak ni bagai pungguk rindukan bulan. cewah... hehe... ;)

Riesna Zasly berkata...

hehehe... takut pungguk tu lak tidur kat pokok hehe